Alta online Àrea de Socis

Vols que et truquem?


  Trieu el vostre Centre FORUS

  A Forus disposem de més de 60 centres a Espanya, Itàlia i Portugal, on oferim serveis de qualitat i unes instal·lacions de primer nivell per garantir-te un servei excel·lent. Coneix els nostres centres esportius Forus!

  VES-HI

  activitats

  Gaudeix de les nostres activitats dirigides als gimnasos Forus.

  Aconsegueix una actitud positiva, amb la millor oferta d'activitats dirigides i dissenyades per a tota mena de públics. Tonificació, Cardiovasculars, Cos i Ment, Aquàtiques, Infantils… Descobreix les teves preferides!

  cos i ment

  Activitats que ajuden a millorar la postura, flexibilitat, equilibri i força a través de diferents disciplines.

  Aquàtiques

  Activitats que utilitzen el medi aquàtic per aconseguir un desenvolupament de la condició física general gràcies a la resistència que ofereix l'aigua i treballat al ritme de la música.

  TONIFICACIÓ

  Activitats que ajuden a aconseguir un to muscular adequat per a la millora de la condició física global, que inclou la millora de les capacitats condicionals i coordinadores, mitjançant diferents disciplines realitzades al ritme de la música.

  CARDIOVASCULARS

  Activitats en què predomina l'exercici aeròbic d'intensitat moderada durant períodes de temps d'entre 30 i 50 minuts mantenint una freqüència cardíaca elevada. Realitzat mitjançant diferents disciplines al ritme de la música.

  BALL

  Activitats que es fan al ritme de la música a través del moviment del cos en els seus diferents estils amb una coreografia.

  familiars i infantils

  Activitats destinades als nens de diferents edats o juntament amb les seves famílies, on es realitzen tot tipus d'exercicis, mitjançant el joc o disciplines esportives en grup executades amb música perquè s'ho passin d'allò més bé.

  free

  Activitat combinada de classe i partit/joc/combat (segons la disciplina) en què es treballen diferents continguts i objectius didàctics dins del camp de joc.

  Entrena +

  Engloba l'activitat de Runners i Swimmers per al treball de la millora de la tècnica, resistència i treball de to muscular als diferents mitjans.

  outdoor

  Activitat en grup a l'aire lliure en absència de material, amb objectius globals de millora de la condició física general i fent servir les possibilitats que ens permet el medi exterior.

  grans

  Activitat cardiovascular i de tonificació enfocada per a persones més grans de 65 anys, per millorar la condició física general.

  Família i Escoles

  Vols que els teus fills es diverteixin mentre practiquen esport? Descobreix que Escoles estan disponibles al teu centre i inscriu els teus fills a l'activitat que més els agradi. Podran venir a entrenar una o dues vegades per setmana amb altres nens, amb els millors entrenadors i apadrinats per reconeguts esportistes d'elit.

  BANNER_ESCUELAS DEPORTIVAS 300PPP

  FOR TRAINER by Forus

  El teu Pla d'Entrenament

  Realitza una valoració amb un dels nostres professionals per analitzar el teu historial esportiu, composició corporal i estat de forma per escollir la modalitat d'entrenament que més s'ajusti al teu perfil.

  serveis forus

  Forus és molt més que un gimnàs. Als nostres centres esportius Forus, podràs gaudir del teu temps, dels teus amics, família, organitzar esdeveniments, i de tots els serveis de qualitat perquè gaudeixis d'una experiència única. Coneix tots els nostres serveis!

  Fisioteràpia i Estètica

  Els nostres serveis de fisioteràpia i estètica són individualitzats i especialitzats per a cada pacient, a més a més treballem amb exercici terapèutics i rehabilitació aquàtica.

  Pabellon_Forus_Barcelo

  Espais per a esdeveniments

  Si busques instal·lacions per realitzar esdeveniments, a Forus tenim els millors espais polivalents per a tu. Contacta amb nosaltres a [email protected] i demana’ns informació.

  KITCHEN LAS REJAS GOLF

  Vine a conèixer i gaudir del nostre espai i terrassa d´estiu amb la millor cuina mediterrània. Estem ubicats en un dels millors entorns de Majadahonda, Madrid. Pots ja reserva la teva taula amb nosaltres.

  Camp de Golf

  Juga al golf a Madrid al Camp de Golf Las Rejas de Majadahonda.

  Fundación Forus Actitud con Compromiso

  QUI SOM

  Forus sempre ha tingut una forta inquietud per l'acció social, fomentant i promovent des de tots els centres la col·laboració i participació en diferents iniciatives socials. Aquesta responsabilitat, unida al grau elevat d'implicació i motivació de l'equip, va donar origen a la Fundació Forus l'any 2019.

  EL NOSTRE PROPÒSIT

  La Fundació Forus, com a agent de canvi social, promou accions i actituds que afavoreixin la qualitat de vida de les persones mitjançant tasques de sensibilització, educació, formació i mobilització com a eines per a la transformació social.

  Actitud amb compromís

  Contribuïm a millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant l'esport, la salut i l'educació. I ho fem actuant sota els principis de solidaritat i equitat, valorant la diversitat, i promovent el respecte i la inclusió social de les persones.

  Tancar
  Forus
  Gimnasos Forus