Alta online Àrea de Socis

FORUS GOLF LAS REJAS MAJADAHONDA

A Forus Golf Las Rejas trobaràs múltiples activitats. Comptem amb 2 recorreguts de 9 forats, un recorregut llarg i un altre de Pares 3, pista de pràctiques amb 60 parades, zones d’approach i putting Green, recorregut Footgolf, ludoteca i restaurant.

El nostre caràcter obert, proximitat a Madrid, preus assequibles i la jugabilitat dels nostres 2 recorreguts fan un entorn immillorable per gaudir d’aquest esport a tots els tipus de jugadors.

Descobreix unes magnífiques instal·lacions obertes a tothom

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

- Camp Llarg 9 forats, par 35 - Camp Corto 9 forats, par 27 - Canxa de pràctiques i joc curt - Cambra de pals, vestuaris - Cafeteria, Restaurant Kitchen - Ludoteca golf - Recorregut Footgolf

Coneix Forus Golf Las Rejas

Forus Golf Las Rejas, a Majadahonda, compta amb un ampli ventall d'instal·lacions i opcions esportives i d'oci: Camp llarg, camp de pitch & putt, una de les pistes de pràctiques més grans de la CAM, Spa, restaurant, gimnàs, pistes de tennis i pàdel... Descobreix unes magnífiques instal·lacions obertes a tothom.

ESCOLA DE GOLF FORUS LAS REJAS

L'escola de golf de Forus Las Rejas ofereix classes per a adults i infantils. Tant classes col·lectives com a particulars; i adaptades a les necessitats de cada alumne. Tingues el nivell que tinguis, tenim classes per a tots: joc curt, joc llarg, estratègia i classes al camp. Aprèn o perfecciona el teu joc!

Competicions

Comparteix i gaudeix de la teva passió pel golf amb els nostres rankings setmanals, tornejos mensuals de club i federatius.

Golf free actividades Forus

Calendari de Tornejos

Golf free actividades Forus

Classificacions GOLF

Golf free actividades Forus

Horari de Competicions

Golf free actividades Forus

Normatives

Golf free actividades Forus

Regles locals

TROBA'NS AQUI I VISITA'NS

Direcció

C/ Isaac Albeniz, núm. 77
28222 Majadahonda

Horari

LV de 8:00h 21:00h
Cap de setmana i festius de 8:00 ha 20:00 h

Telèfon

914 952 850

Tancar
Forus
Gimnasos Forus