Alta online Àrea de Socis

Hàbits d’Entrenament

habitos de entrenamiento

Incorporar un hàbit d´entrenament al nostre dia a dia és beneficiós per al nostre estat físic i també per trobar-nos millor mentalment, ja que ens ajuda a evadir-nos dels assumptes quotidians. Tot i tots els beneficis que té l’esport, moltes vegades ens resulta complicat crear un hàbit per realitzar-lo de forma recurrent al llarg de la setmana i és difícil trobar un lloc per anar al gimnàs.

Incorporar una nova conducta és fàcil si sabem com i si seguim algunes pautes, i és que calen al voltant de 60 dies, de mitjana, per fer que es mantingui aquest costum en el temps. Davant del que crèiem, 21 dies no són suficients perquè les neurones fixin completament un nou comportament i es converteixi en una cosa automàtica.

I, al contrari, quan hem aconseguit que la realització de l’activació sigui natural sense recórrer a la força de voluntat, deixar un dia de seguir la rutina no resulta perjudicial, però sí que es podria veure alterada si se suspèn durant dos dies o més .

habitos de entrenamiento con fortrainer entrenador personal
habitos de entrenamiento en pareja

Es necessiten 60 dies, de mitjana, perquè es fixi del tot

un nou comportament i es converteixi en una cosa automàtica

Per ajudar-te en la teva pràctica esportiva, Forus enumera els tipus perquè aconsegueixis crear un hàbit d’entrenament:

  • La motivació és fonamental per convertir la pràctica esportiva en rutina.
  • Si un dia et sents mandrós, acudeix al centre i entrena amb mandra perquè durant l’entrenament aniràs canviant la teva percepció i sentiments, i en acabar veuràs que ha valgut la pena i que et sents millor que quan vas començar.
  • Et sents perdut i no saps per on començar ni quines activitats o màquines et serveixen per assolir els teus objectius? For trainer és el programa esportiu que necessites: un entrenador personal amb què assolir els teus objectius i que crearà un pla d’acció individual basat en les necessitats i els gustos de cadascú. Us guiarà i us ajudarà a aconseguir-ho amb un seguiment actiu i sempre disponible per resoldre dubtes o modificar allò que no us agrada.
  • Tenir un objectiu clar no s’ha de confondre amb obsessió perquè prendre’s-ho com una cosa obligada impedirà que aconseguim les nostres metes i tan sols ens portarà a deixar-ho de banda.
  • Tenir present l’objectiu sempre tenint en compte que ha de ser real, sense grans pretensions que ho facin inassolible i que compliquin el procés.
  • Assistir a les classes dirigides que més ens agraden i fer els entrenaments que més ens motiven ens ajudarà a no avorrir-nos, sobretot en el temps que s’està creant l’hàbit, i després es podran anar afegint exercicis diferents per combinar i evitar caure a la rutina.

Ara que ja saps com aconseguir crear un hàbit d’entrenament , veuràs que és molt més fàcil mantenir-lo a la teva rutina diària i comprovaràs que els objectius són assequibles. Això sí, recorda que és important establir pauses, sent regulars alhora que perseverants i constants. Passat el període d’automatitzar la rutina sentiràs orgull dels passos que estàs fent, aconseguint un sentiment positiu després de la realització de l’entrenament.

Tancar
Forus