Alta online Àrea de Socis

Inauguració Alcalá de Guadaíra

Apertura Alcalá de Gudaíra piscina

Forus Alcalá de Guadaíra celebra

la festa d’inauguració

Forus Alcalá de Guadaíra ja ha obert al públic i també ha celebrat la seva festa d’inauguració amb una jornada de portes obertes que ha comptat amb la presència de centenars d’alcalarenys que s’han acostat al centre a practicar la seva rutina esportiva i , també , a gaudir de les activitats programades per aquest dia .

M às de 4.700 m 2 construïts

Les classes de Zumba , Body Combat i Sh´bam, que s’han celebrat a l’aire lliure , han centrat l?eix de la festa. Una celebració enfocada a tota la família, com ho és l’aposta esportiva de Forus, que s’adreça a totes les edats amb classes i serveis per a tots. Majors i petits han gaudit de totes les activitats propostes per a una jornada en què, a més, hi ha hagut pintacares, pallassos i castells inflables per al públic infantill. Durant l’acte s’ha realitzat un brindis amb tots els assistents que han celebrat aquest dia de portes obertes al que han pogut assistir acompanyats de familiars i amics, malgrat no ser socis.

L’alcaldessa del municipi, Ana Isabel Jiménez Contreras, no ha volgut perdre’s la festa i ha assistit al centre acompanyada per la delegada d’Esports, Rocío Bastida, i per membres de la corporació juntament amb qui ha recorregut les instal·lacions on els veïns es trobaven fent exercici. En aquesta visita ha pogut comprovar quin ha estat el resultat final de les obres, que començaven el mes d’agost passat. En un termini d’aproximadament cinc setmanes s’han desenvolupat els treballs de condicionament, millora i ampliació del centre per dotar els alcalarenys d’unes instal·lacions esportives on poder exercir-se amb una àmplia oferta d’activitats i serveis.  

Jiménez Contreras ha mostrat el seu entusiasme per veure en funcionament el recinte que feia cinc anys que estava tancat sense prestar servei i ha assegurat que és un orgull compartir amb els alcalarencs un espai on practicar esport i diversió.  

Forus Alcalá de Guadaíra

El centre, amb més de 4.700 m2 construïts, compta amb dues piscines interiors, quatre sales dactivitats, zona fitness, spa, pistes exteriors i ludoteca. I en un futur es construirà la piscina exterior, que completarà l´oferta d´activitats per a tots els públics.  

Les inscripcions prèvies a l’obertura i les que s’han fet durant aquests primers dies ja sumen més de 9.000 usuaris. Però encara hi ha lloc per a tu també, t’esperem! Per conèixer més sobre el centre d’Alcalá de Guadaíra aquí .

Tancar
Forus