Alta online Àrea de Socis

Maderoteràpia: què és, efectes i sessions

Si vols saber què és la maderoteràpia , et donem les claus que necessites per conèixer en què consisteix, els seus efectes i els materials amb què es realitza, a més de saber les sessions que es necessiten.

En què consisteix la maderoteràpia i quins efectes té?

Es tracta d’una sèrie de massatges amb què s’aconsegueix tonificar el cos, minimitzar la retenció de líquids, tractar el greix localitzat i estimular la producció d’elastina. Ens ajuda a combatre l’adipositat localitzada i modelar zones com la cintura, els glutis, les cuixes o l’abdomen. Ofereix resultats i efectes summament positius a l’organisme d’aquelles persones que pateixen algunes condicions particulars com flacciditat, cel·lulitis o estrès.

Es realitza amb instruments de fusta de diferents mides i formes per ajustar-se a totes les zones del cos. S’utilitzen diferents corrons estriats, copa sueca, corró de cubs, taula modeladora, entre d’altres.

Quantes sessions de maderoteràpia calen?

El nombre de sessions recomanat quan recorrem a la maderoteràpia com un tractament de xoc amb què aconseguir els millors resultats és d’entre 5 i 10 sessions seguides, depenent de cada cas individual. I la freqüència és de dues vegades a la setmana. Per mantenir els resultats obtinguts es recomana una sessió cada tres setmanes.

La maderoteràpia la fan esteticistes degudament formats en la tècnica que identifiquen en un primer lloc el cas particular del pacient per seleccionar els utensilis necessaris i desenvolupar el massatge. En general, aquests tractaments es poden combinar amb altres tècniques com la cavitació i la pressoteràpia i els resultats es fan visibles a partir de la tercera sessió, depenent del pacient i del problema a tractar.

Recomanacions per tenir en compte el tractament de la maderoteràpia

  • Beure almenys dos litres daigua al dia i seguir una dieta equilibrada.
  • Fer exercicis d’intensitat moderada com ara caminar o nedar.
  • Prendre infusions drenants, diürètiques i depuratives ja que ajuden a prevenir malalties cardiovasculars, enforteixen les parets de les venes i artèries i afavoreixen la circulació.
  • Evita fer servir roba molt ajustada i talons, així com tot el que no afavoreixi la circulació de les cames.
  • Si treballes moltes hores assegut, procura aixecar-te cada hora i moure les cames. I si per contra treballes drets, utilitza mitges de compressió.
  • Acaba les dutxes amb aigua freda per afavorir la microcirculació sanguínia i activar la membrana cel·lular per remoure i eliminar el teixit adipós i evitar edemes després del tractament.

Aquelles persones que presenten pressió arterial alta, dermatitis, complicacions renals o alteracions cardíaques no s’hauran de sotmetre a aquest tractament corporal.

A Forus aquest tractament es realitza actualment a Forus Las Rejas (Majadahonda) i Forus Fuenlabrada , la sessió ronda els 40 euros i es poden adquirir bons per aconseguir preus més reduïts. La sessió completa dura 50 minuts.

Pots reservar aquest tractament a la recepció de qualsevol d’aquests dos centres Forus o sol·licitar informació clicant aquí .

Tancar
Forus
Gimnasos Forus