Alta online Àrea de Socis

Menjar a tàper no està renyit amb tenir una alimentació saludable, tan sols cal tenir en compte quins aliments han de ser presents al nostre dia a dia i preparar-los d’una manera desitjable i cridanera per no avorrir-nos. Tenir una planificació setmanal dels àpats evitarà que preparis a última hora qualsevol cosa, que potser no és tan completa com hauria de ser.

Tenir una planificació setmanal evitarà
que improvisis plats poc saludables

Perquè resulti fàcil portar una dieta sana fora de casa, Forus et dóna les claus amb què preparar receptes desitjables per menjar a tàper a l’oficina oa classe.

  • Els llegums com a font de proteïna vegetal i de fibra. Admeten múltiples opcions i amb elles es poden crear amanides, plats calents o saltats. Són tantes les possibles receptes que es poden cuinar que no t’avorriràs i tampoc no repetiràs ingredients.
  • La pasta, igual que l’arròs, a més de ser saciant, us donarà l’energia necessària per continuar amb el dia i combina a la perfecció amb altres aliments. Pots fer plats freds o calents i fer creacions úniques amb carns i peixos o verdures i fins i tot fruites. Passa el mateix amb les amanides.
  • Les cremes o purés són perfectes per portar al tàper i poden ser infinitat de sabors. Depenent dels nutrients que aportin els seus ingredients, pot arribar a ser un plat únic perfecte per al dia que no et ve de gust lluir-te a la cuina.
  • Si condimentaràs el plat amb un amaniment, és millor que el preparis a casa, el reservis en un petit pot i el facis fora abans de dinar. Així evitaràs potenciar el sabor d’alguns condiments i tampoc no es faran malbé alguns aliments, que poden presentar un aspecte més lleig si estan molt de temps en contacte amb l’amaniment. Aquesta recomanació també es pot aplicar a altres aliments i és que hem de tenir en compte, a l’hora de preparar el tàper, quan fer fora els aliments al recipient, perquè potser l’hauràs de portar en tàpers diferents per ajuntar-los en el moment de menjar.
  • Si triem la carn o peix per crear la recepta del dia, el millor és que la cuinem en guisats per mantenir la seva textura en lloc de la planxa, ja que així aconseguirem que no quedi resseca, tenint en compte que ho estarà encara més quan la escalfem al microones.

Alimentació saludable i esport, el tàndem perfecte

Amb aquestes claus estàs preparat per omplir els tàpers de sabor i bon menjar amb aliments escollits de manera equilibrada. Prepara les receptes combinant els sabors que més t’agraden i cada dia tindràs un plat deliciós. Això sí, intenta determinar quina és la quantitat de menjar adequat per a tu perquè només així aconseguiràs que no torni a casa, ja que no es recomana congelar ni reutilitzar allò que ja hem cuinat i escalfat diverses vegades.

Un cop hem aconseguit crear tàpers rics i equilibrats, potenciarem un estil de vida saludable amb la incorporació d’exercici a la nostra rutina. I per triar l’activitat que més us agradi, Forus té una àmplia proposta esportiva que us permetrà entrenar de forma individual, assistir a classes dirigides o fins i tot nedar.

Tancar
Forus