Alta online Àrea de Socis

Cardiovasculars

Seleciona tu mejor Opción

Actividades en las que predomina el ejercicio aeróbico de intensidad moderada, durante periodos de tiempo de entre 30 y 50 minutos manteniendo una frecuencia cardíaca elevada. Realizado mediante diferentes disciplinas al ritmo de la música.

Horaris

activitats

Gaudeix de les nostres activitats dirigides als gimnasos Forus.

Aconsegueix una actitud positiva, amb la millor oferta d'activitats dirigides i dissenyades per a tota mena de públics. Tonificació, Cardiovasculars, Cos i Ment, Aquàtiques, Infantils… Descobreix les teves preferides!

cos i ment

Activitats que ajuden a millorar la postura, flexibilitat, equilibri i força a través de diferents disciplines.

Aquàtiques

Activitats que utilitzen el medi aquàtic per aconseguir un desenvolupament de la condició física general gràcies a la resistència que ofereix l'aigua i treballat al ritme de la música.

TONIFICACIÓ

Activitats que ajuden a aconseguir un to muscular adequat per a la millora de la condició física global, que inclou la millora de les capacitats condicionals i coordinadores, mitjançant diferents disciplines realitzades al ritme de la música.

CARDIOVASCULARS

Activitats en què predomina l'exercici aeròbic d'intensitat moderada durant períodes de temps d'entre 30 i 50 minuts mantenint una freqüència cardíaca elevada. Realitzat mitjançant diferents disciplines al ritme de la música.

BALL

Activitats que es fan al ritme de la música a través del moviment del cos en els seus diferents estils amb una coreografia.

familiars i infantils

Activitats destinades als nens de diferents edats o juntament amb les seves famílies, on es realitzen tot tipus d'exercicis, mitjançant el joc o disciplines esportives en grup executades amb música perquè s'ho passin d'allò més bé.

free

Activitat combinada de classe i partit/joc/combat (segons la disciplina) en què es treballen diferents continguts i objectius didàctics dins del camp de joc.

Entrena +

Engloba l'activitat de Runners i Swimmers per al treball de la millora de la tècnica, resistència i treball de to muscular als diferents mitjans.

outdoor

Activitat en grup a l'aire lliure en absència de material, amb objectius globals de millora de la condició física general i fent servir les possibilitats que ens permet el medi exterior.

grans

Activitat cardiovascular i de tonificació enfocada per a persones més grans de 65 anys, per millorar la condició física general.

Tancar
Forus
Gimnasos Forus