Alta online Àrea de Socis

Qui som

Forus

Forus és un concepte innovador de benestar i fitness per a tota la família que busca que els seus centres esportius siguin el lloc on sentir-se bé físicament i mentalment mitjançant una completa oferta d’exercici i diversió.

El nostre objectiu és promoure l‟esport i els hàbits de vida saludables entre la població. I apostem per la proposta familiar oferint un ampli ventall d´activitats, serveis esportius i d´oci per a persones de totes les edats.

Des del 2010, a Forus ens dediquem a la gestió privada d’instal·lacions municipals d’esport i lleure, amb criteris de màxima qualitat i eficiència al servei, i també construïm i gestionem centres privats.

UNA EMPRESA EN EXPANSIÓN

Amb presència a tres països, més de 60 centres i més de 3.000 treballadors, Forus compta amb més de 250.000 abonats i es consolida com el referent del sector al sud d’Europa.

El nostre objectiu és continuar creixent, de manera sostenible, amb nous centres que contribueixin a crear benestar entre la població, gràcies a una oferta esportiva i de lleure de qualitat.

equipo forus
Tancar
Forus
Gimnasos Forus