Alta online Àrea de Socis

Tonificació

Seleciona tu mejor Opción

Actividades que ayudan a conseguir tono muscular adecuado para la mejora de la condición física global, que incluye la mejora de las capacidades condicionales y coordinativas, mediante diferentes disciplinas realizadas al ritmo de la música.

Horaris

activitats

Gaudeix de les nostres activitats dirigides als gimnasos Forus.

Aconsegueix una actitud positiva, amb la millor oferta d'activitats dirigides i dissenyades per a tota mena de públics. Tonificació, Cardiovasculars, Cos i Ment, Aquàtiques, Infantils… Descobreix les teves preferides!

cos i ment

Activitats que ajuden a millorar la postura, flexibilitat, equilibri i força a través de diferents disciplines.

Aquàtiques

Activitats que utilitzen el medi aquàtic per aconseguir un desenvolupament de la condició física general gràcies a la resistència que ofereix l'aigua i treballat al ritme de la música.

TONIFICACIÓ

Activitats que ajuden a aconseguir un to muscular adequat per a la millora de la condició física global, que inclou la millora de les capacitats condicionals i coordinadores, mitjançant diferents disciplines realitzades al ritme de la música.

CARDIOVASCULARS

Activitats en què predomina l'exercici aeròbic d'intensitat moderada durant períodes de temps d'entre 30 i 50 minuts mantenint una freqüència cardíaca elevada. Realitzat mitjançant diferents disciplines al ritme de la música.

BALL

Activitats que es fan al ritme de la música a través del moviment del cos en els seus diferents estils amb una coreografia.

familiars i infantils

Activitats destinades als nens de diferents edats o juntament amb les seves famílies, on es realitzen tot tipus d'exercicis, mitjançant el joc o disciplines esportives en grup executades amb música perquè s'ho passin d'allò més bé.

free

Activitat combinada de classe i partit/joc/combat (segons la disciplina) en què es treballen diferents continguts i objectius didàctics dins del camp de joc.

Entrena +

Engloba l'activitat de Runners i Swimmers per al treball de la millora de la tècnica, resistència i treball de to muscular als diferents mitjans.

outdoor

Activitat en grup a l'aire lliure en absència de material, amb objectius globals de millora de la condició física general i fent servir les possibilitats que ens permet el medi exterior.

grans

Activitat cardiovascular i de tonificació enfocada per a persones més grans de 65 anys, per millorar la condició física general.

Tancar
Forus
Gimnasos Forus